Suomen Internet-yhdistys - SIY ry

 • Tehtävä vuodelta 1994  yhä ajankohtaisempi

  Suomen Internet-yhdistys ry (SIY) perustettiin 1994 “levittämään tietoutta internetistä ja sen käytöstä”, minkä tehtävän ajankohtaisuus on vain lisääntynyt internetin ja sen merkityksen kasvun myötä, sekä Suomessa että maailmalla.

  Kansainvälisellä tasolla SIY toimii Internet Societyn maaosastona (chapterina) vuodesta 1999. Kun internetin nimi- ja osoitehallinnosta vastaava Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) vuonna 2003 perusti internetin käyttäjiä edustavan At Large -organisaation, SIY:stä tuli sen suomalainen jäsen (At Large Structure).

  Mission from 1994 even more timely

  The Finnish Internet Association was founded in 1994  with the mission “to disseminate information about the Internet and its use”. This task is now even more timely as the Internet and its importance have grown both in Finland and in the world at large.

  On the international level, the Finnish Internet Association has been active as the Finnish chapter of the Internet Society (ISOC) since 1999.

  As the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) in 2003 set up an At-Large organization to represent the interests of Internet end-users, the Finnish Internet Association became the At-Large Structure (ALS) of Finland.

  TIVIA tiedottaa

  body

  TIVIA etsii uutta toiminnanjohtajaa kehittämään ja uudistamaan TIVIAn toimintaa. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata TIVIA-liittoyhteisön ja sen toimiston operatiivisesta johtamisesta ja hallinnosta, liittoyhteisön strategian toimeenpanosta...

  body

  ELIXIA tarjoaa 10 %:n alennuksen jäsenyyksistään TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, personal trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen suurimmissa kaupungeissa.

 • Ajankohtaista

  Uusi vuosi ja jos ei uudet kujeet, niin ainakin uusi puheenjohtaja

  Muistan vielä kuin eilisen päivän, kun yhdistyksen edellinen ja pitkäaikainen puheenjohtaja Yrjö Länsipuro tavoitti minut kesken lomamatkani Bulgarian rannalta ja varovasti kyseli jos olisin mahdollisesti kiinnostunut jatkamaan SIY:n puheenjohtajana hänen jälkeensä. Tämä Yrjön yhteydenotto tuli kirjaimellisesti kuin kirkkaalta taivaalta, sillä en todellakaan osannut sitä odottaa ja lisäksi asian mieleenpainuvuutta lisäsi se, että olin reilusti ennakoivasti päättänyt uuden vuoden lupauksena vähentää luottamustehtäviä yhdistyksissä.