Suomen Internet-yhdistys - SIY ry

Hallituksen kokous 4/2003

Suomen Internet-yhdistys – ISOC Finland

Hallituksen kokous 4/2003

Aika: 15.5.2003 klo 12.00
Paikka: Ravintola Lasipalatsin terassi, Helsinki
Paikalla: Tommi Karttaavi (pj.), Kare Casals, Mirka Järnefelt, Erkki I. Kolehmainen

Pöytäkirja
1. Edellisen kokouksen pöytäkirja
Edellisen kokouksen pöytäkirja oli toimitettu hallituksen sähköpostilistalle ja vahvistettiin kokouksessa muutaman korjauksen jälkeen (kokouksen alkamis- ja päättymisajat olivat merkitty väärin, kokouksen järjestysnumero oli merkitty väärin (2/2003, kun se piti olla 3/2003) kohtaan 5 lisättiin sana laskuttaminen sanan jäsenmaksun jälkeen ja muutettiin sana jäsenmaksun monikoksi jäsenmaksujen. Lisäksi muutettiin virheellinen numerointi: pykälä 6 oli vaihtunut 9:ksi).

2. Vuoden 2003 ISOC BoT-vaalien jäsenäänestyksen tuloksen vahvistaminen
SIY:n maksavat jäsenet saivat äänestää siitä kuinka ISOC Finlandin ääni käytetään ISOC Board of Trustees –vaaleissa. Äänestysaika päättyi 11.5.2003 ja ääniä kertyi määräaikaan mennessä yhteensä 11 kappaletta. Äänet jakautuivat seuraavasti:
1. Rosa DELDADO, Peru/Switzerland 5
2. Jonathan ROBIN, France 0
3. Jean-Claude GUEDON, Canada 3
4. Christian de LARRINAGA, UK 6
Puheenjohtaja, joka käyttää ISOC Finlandin äänestysoikeutta, äänestää varsinaisissa vaaleissa siis ehdokasta numero 4 Christian de Larrinaga.

3. ISOC-ECC
Puheenjohtaja raportoi että toukokuun loppuun suunniteltu ISOC-ECC:n kokous Kreikassa on siirtynyt, luultavasti kesäkuun loppuun. Kokoukseen ei näillä näkymin tulla todennäköisesti osallistumaan.

4. Muut asiat
Muita asioita ei ollut

Kokous päättyi klo 12.30

Pöytäkirjan vakuudeksi

Tommi Karttaavi
puheenjohtaja